Rahsia Perniagaan RO Vending machine - Part 2

APAKAH RAHSIA KEJAYAAN SEBENAR BIZ VENDING MACHINE?




Ramai yang diluar sana saya tahu tercari-cari apakah peluang yang ada untuk buat biz vending ni? Sebenarnya ada 4 KEJAYAAN BESAR yang boleh mempengaruhi anda untuk ceburi biz vending ni..jum kita usha...


Biar kami jelaskan pada anda. Apakah Rahsia kejayaan BIZ RO ni boleh klik di sini untuk maklumat secara ringkasnya...


1. Lokasi.
2. Cara Marketing.
3. Kekerapan servis
4. Cabut sticker ALONG YG BANYAK TAMPAL KAT MESIN TU.


Lokasi 


Nampak mcm boleh letak kat mana2 sahaja...kan Ada yg fikir kene letak tempat yang baru je(tmpat yg takde org letak). Betul ke?? Sebenarnya  SALAH. Tempat yg dah ade 2 mesin air lah TEMPAT TU anda kene letak... Jgn jadi fikiran typical malay thinker. Fikir diluar KOTAK... Kalu tempat tu sales tak bagus kenapa 2 biiji tu masih kat situ. Maksudnya SALES BAGUS.. Tak caya tanya owner kedai berapa bayar sewa. Biasanya kalu sales LETUP mesti sewa+komisen 100-150 sebiji. So kat situ laa kene LETAKkan mesin ANda.


Jangan RISAU.... tak ade istilah curi customer ke ape kee.. Cuba anda fikir, letakkan diri anda sebagai pengguna. Biasanya anda akan pergi makan kat kawasan yang ada banyak kedai makan, kenapa, servis cepat, harga murah, kualiti terjamin,.. dan biasanya kawasan yang ade banyak kedai makan tempat tu jadi tumpuan PENGGUNA...BETUL TAK????.   


So benda yang sama kita APPLY KAT
RO VENDING MACHINE...pengguna akan pergi pada tempat ade banyak vending mesin, sbb komfem filter Tukar, kualiti air dan mesin terjamin, kenapa PENGGUNA TAU TEMPAT TU BANYAK MESIN MAKA MASING-MASING AKAN JAGA MESIN... Jadi ape akan jadi , kalau tadi ade 2 MESIN buah je..saiz pasaran KEK sebesar bola ping pong. Tapi bila kawasan tu dah ade sampai 4-5biji mesin, siaz pasaran akan berubah pada sebesar BOLA SEPAK, maka SAMA-SAMA KITA NIKMATI REZEKI TUHAN...




RO vending machine


Nak tahu apa cara MARKETING yang lain pulak?Nanti kita sambung lagi di bahagian ke-3 pulak ye..tunguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...



ADAMO VENDING SUPPLY SDN.BHD

No 63 Jalan Badminton 13/29 Tadisma Business Park Seksyen 13,
40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

NO HP : 0355240189 / 0355100189
WEBSITE : www.adamo-vending.com
FACEBOOK : adamovendingsupply




Share on Google Plus

About Kabul.Idris

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a comment