Kita orang ada penghantaran ke Johor Bahru hari ini. Brader tu order 4 biji Vending Machine siap dengan filter sekali. Tengok la penuh jugak la lori kami.
Nak di jadikan cerita lori ini ada masalah pula dekat Pagoh, apa lagi bukan main risau lagi bos. Yela customer always right. Janji tetap janji. Tapi disebabkan kecekapan driver dalam menyelesaikan masalah, akhirnya sampai ke destinasi yang dituju walaupun agak kelewatan sedikit. 
Adamo Vending Machine sudah boleh beroperasi. Brader ni pilih dekat lokasi kedai makan dan kedai runcit. Customer ini pun berpuas hati dengan mesin dari kami. Anda pulak bila lagi. Call la kami segera untuk join perniagaan Vending Machine ini. 

HUBUNGI : 03-5567 9002 / 013-3407676
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a comment