Can Vending Machines Body Sticker

Assalamualaikum,

Entry kali ni nak citer pasal sticker body can machine..sebelum ni can Vending Machines kami sediakan tiada sticker body kan?Ha,tp kali ni buat julung kalinya kami sediakan sticker body can Vending Machines untuk para pelanggan kami..sebelum ni can Vending Machines kami bodynya kosong saja..macam togel je kan..tp tidak dah skrg kami akan sediakan sticker body untuk pelanggan yang beli can Vending Machines dari kami..kepada pelanggan terdahulu yg dah beli can Vending Machines dari kami bolehlah hubungi kami di 03-55100189 untuk buat tempahan.

Di bawah kami sertakan beberapa gambar untuk tatapan anda semua.

Can Vending Machines

Can Vending Machines Splasshy 7 plus


Apamacam? cantik tak design sticker body can Vending Machines..ni baru macam ni je belum tampal lagi..dah tampal lagi cantik..nampak "international" sikit kan..nanti kami akan upload gambar pemasangan stiker body can Vending Machines ni kat anda semua..tunggu entry yang seterusnya..salam

Share on Google Plus

About Mohd Syakir

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment