Lawatan kerja di China (2nd day)

Maaf lambat untuk update hari kedua kami berada di China. Hari pertama je kami dah sampai China fulamak kagum dengan negara diorang.Semua aspek kami kagum dari segi teknologi, perancangan bandar, sistem pengangkutan awam dan lain lain lagi.

Ok,tak usah citer panjang lebar mai kami updatekan apa kami buat di China hari ke-2.Esklusif kami bawakan kepada anda.


                                  Yiwu Trade centre — at Shanghai Hongqiao RailwayStation



         Hah, kat China pon boleh google taw bukak fb page..update pe patot aktiviti kami di sini



Pada waktu malam pulak, kami try singgah makan mutton..mutton ni macam daging kambing jgklah..jangan risau ni halal punya..gerai muslim.. 



Jalan punya jalan tetiba ternampak vending machines air ni..teruja tengak mesin air kat China berbeza dengan mesin air kat Malaysia 


Puas dapat berjalan kat sana.kalau ikutkan nak lama je duduk sana jalan jalan tengok negara orang.Macam-macam kita boleh lihat.Tunggu hari ke-3 kami akan update apa pulak aktiviti yang bakal menyusul.
Share on Google Plus

About Mohd Syakir

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment