Lawatan kerja di China (3rd day)

Salam,

Kita berjumpa lagu untuk entry yang ketiga dan juga hari yang ketiga kami berada di China. Hari kedua memang penat kami berjalan serata tempat kami jalan.Amat berpuas hati.Ada satu kami nak tunjuk kat anda semua pasal teknologi gadget diorang.Nak tahu apa?meh kami tunjukkan kebenarannya..


Ini yang kami nak tunjukkan sebenarnya..apa yang anda dapat lihat?sama tak dengan Samsung SIII yang ori?sama kan?tp mmg betul sebijik sama tak ada yang tak sama just tak sama applikasi yang digunakan berbeza dengan function yang original..papepon MURAH sangat!



Ini pulak hp charging adapter..cas hp atau gadget anda bila bila masa dan di mana mana boleh tanpa risau bateri habis ke apa.Senang bukan?Beli lah satu untuk kemudahan senang bila keadaan memerlukan

Share on Google Plus

About Mohd Syakir

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment