Pemasangan mesin air tin dan sticker di Seri Kembangan

Assalamualaikum w.b.t semua,

Di sini saya ingin sambung semula entri saya pada minggu lepas pasal sticker air tin, ok baiklah pemilik bertuah mesin air tin ni adalah en zul dari seri kembangan di mana beliau membeli mesin air tin dari kami dengan body yang kosong..tak de pape design.Tak percaya ke, meh sini saya letakkan gambar sebelum dan selepas mesin air tin en zul ni..tgk perbezaannya ok..


SEBELUM



vending machine


Cuba lihat gambar di bawah ni plak selepas pemasangan sticker body..korang nilai lah sendiri macammana..


SELEPAS



can vending machine quarter view

can vending machine


can vending machine side view


Hah, pe pendapat korang semua? dari kosong tak de sticker lepas tu ada sticker..gempak tak?kepada pemilik can machine yang dah beli dari kilang kami nak ikut jejak langkah en zul ni, bolehlah hubungi kami di 0355100189 untuk mendapatkan sticker can machine kepunyaan anda..jangan tunggu lagi..


Share on Google Plus

About Mohd Syakir

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment