Produk air can PERTAMA dari syarikat kami?

Salam semua kita berjumpa lagi di dalam entri kali ini..Ok pada minggu lepas saya dah ceritakan pasal can vending machine dan pemasangannya..

Kali ini, saya nak share pasal produk yang ada dalam can vending machine ni pulak..ANDAI lah kan kami mengeluarkan satu lagi produk air selain SPLASSHY apa kata anda?

Apa? sokong?

Hah!! yang tu kami nak dengar sebenarnya..cuba war war kan pendapat anda serta komen di dalam blog kami ni pasal impian kami nak keluarkan satu lagi produk minuman.

Bkn air R.O tapi SPLASSHY can? mau? nak tengok?meh saya tunjukkan draftly punya pelan.

kiteorang nak buat ada bnyk perasa..oren ada,anggur ada,mangga ada dan macam macam lah ada lagi perisa yang ada..

Doakan kami ye insyaallah satu hari nanti tercapai jugak impian kami ni nak keluarkan produk air can dari syarikat kami sendiri..Amin..

splasshy can




splasshy can splash
Share on Google Plus

About Mohd Syakir

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment