Mesin air tin 25 Selection & 30 Selection

Siapa yang tak tahu apa PERBEZAAN antara mesin can 30 & 25?

dalam gambar kat bawah ni menjelaskan apa perbezaan antara mesin air tin 30 & 25 boleh diliht secara fizikalnya lah iaitu:

1.SG30 lebih besar berbanding SG25
2.SG30 mempunyai selection button banyak dari SG25

Fungsi mesin sama sahaja..tak de beza..

So sesiapa yang dah tertarik hati tu bolehlah decide nak mesin yang mana ikut kemampuan..tanya selera anda!!

kalau dah berminat tapi tak tahu kat mana nak mintak SEBUT HARGA tak boleh jgk kan?

Mudah sahaja!!

1. Klik pada link yang kami berikan seperti di bawah ini

https://www.facebook.com/AdamoVendingSupply/app_116895698482102?ref=stream

2. Isikan nama penuh anda, email dan no telefon anda yang bermula dengan 6++++++++++

3. dan akhir sekali klik button "Hantar"

* Proses SEBUT HARGA anda akan diproses melalui sistem yang akan respon permintaan sebut harga anda dalam masa 12 jam dari jam mula anda mintak sebut harga..kesabaran anda amat kami hargai..terima kasih




can drink vending machine


Jadi sekarang anda tahu kan apa perbezaanny kan? jadi bolehlah bertindak sekarang
Share on Google Plus

About Mohd Syakir

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment