Peraduan Snap & Win..duit raya menanti anda!

Salam,

Jum semua pakat pakat masuk peraduan Snap & win anjuran Adamo..macam mana nak masuk?mudah sahaja anda ambil gambar anda bersama sampul raya yang kami berikan di mana kami sudah pun menghantarkan sampul raya kepada sesiapa yang sudah pm kan kami nama, no hp dan alamat rumah..ambil gambar anda secara kreatif sekarang..jangan tunggu lagi..sampul raya kami terhad siapa cepat dia dapat..

ni adalah cara-cara macam mana nak masuk peraduan ni :


vending machine


Dan yang ni plak borang peraduan boleh dilihat dan di download di facebook page kami



vending machine


Hah senang je kan cara nak masuk peraduan ni..bukan susah pun..hanya dapatkan sampul raya dari kami je..lps tu ambil gambar anda dengan sampul raya kami tu je..tp dengan SYARAT lah anda semua yang nak masuk peraduan ni kena bagi kami nama, no phone dan alamat..hanya PM kami..bukan susah..apa lagi rebut peluang ni sekarang!!

atau

layari fb page kami di www.facebook.com/adamovendingsupply untuk keterangan lanjut



SELAMAT BERJAYA SEMUA!




Share on Google Plus

About Mohd Syakir

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment