Snek Vending Machine Laris

Permintaan yang tinggi mengakibatkan stok vending machine snek habis?


Permintaan yang tinggi dan daya pengeluaran yang agak pantas bak kata laku macam "pisang goreng panas" mengakibatkan kami tak cukup tangan nak handle permintaan daripada orang ramai terhadap snack vending machine mana tidaknya kami datang dengan design yang menarik & menambat hati dan juga mata yang memandang.


Snek vending machine kami saja yang lain daripada lain.Kami buat kelainan dengan buat sedikit design di body mesin snek.Kami nak pelanggan tertarik dengan design dan juga visual yang dipaparkan, tak ada lah nampak kosong saja.Alhamdulillah berhasil taktik kami tu.Kalau nak mesin snek daripada kami, apa lagi boleh lah berjumpa dengan kami untuk FREE CONSULTATION..


Kepada yang ingin bermula dengan biz vending machine & berminat dengan mesin snek ni kami sedia membantu bagi syarikat atau persendirian yang ingin mencari lokasi dan pemasangan boleh dibuat bagi memudahkan para pengguna mendapatkan makanan & minuman pada bila-bila masa.


Cuma ada kriteria yang perlu dititikberatkan sebelum snek vending machine ini dipasang, antaranya ialah :


a) Lokasi yang strategik (cth tepi lif, sudut bangunan, pintu masuk)b) Kepadatan pelangganc) Operasi premisd) Permintaan pelanggan


Jika semua kriteria ini anda ikut, Insha Allah mesin anda akan laris menjadi seperti "pisang goreng panas" 



snack vending machine

snack vending machine

snack vending machine

snack vending machine

snack vending machine


Dapatkan FREE CONSULTATION dengan menghubungi kami di :


03-3292 0002
03-3292 0005
(Monday - Friday, 9am-5.30pm)
(Saturday, 9am-1 Afternoon)

atau

Pergi terus ke kilang kami beralamat di :

No. 25, Jalan Sungai Batu 11/KU6, Kawasan Perindustrian Sg. Puloh,
42100 Klang ,
Selangor Darul Ehsan

Facebook : adamovendingsupply
Email : admin@adamo-vending.com














Share on Google Plus

About Mohd Syakir

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment