Betul ke boleh dapat Bersih 900 Sebulan??

Ramai org lihat Vending Machine air Bertapis  ni macam Low Class business. 

Sebab mereka tidak tahu Collection berapa sebulan.



Vending Machine air Bertapis

Tip : 

Semua orang minum air!Vending Machine air bertapis ni dah banyak dlm pasaran , asal jalan dimane-mane, ade sahaja mesin ni. So kat situ anda dah boleh fikirkan.. Ade sales atau pon tiada..kan...kan... 

Vending Machine air Bertapis



Vending Machine air Bertapis

Tapi bukan semudah itu. Bukan boleh letak sahaja. jika anda letak sahaja, alamat nya RM200 shj sebulan collection. Nak bayar sewa pon tak lepas.

Dalam apa sahaja business WAJIB USAHA UNTUK buat MARKETING. Mane boleh letak saje je.


Vending Machine air Bertapis

Vending Machine air Bertapis


Sewa Tapak Kedai bagi Mesin Vending Air Bertapis ~ SPLASSHY

Biasa sewa tapak kedai ni dalam RM100-RM150 sahaja. Kalau lebih daripada tu dah jadi tak ekonomik kepada kita, pemilik vending machine. Sebabnya…..

- Pump & lighting LED dalam mesin tu tak consume high power sangat. Agak-agak dalam rm20 tak sampai.
- Air paip pulak murah je. 1meter cubic baru 60sen tapi bila ditapis sudah jadi 20sen seliter. Kalau guna air dia dalam 5meter cubic, convert jadi 5000liter air tapis. Guna air dia baru dalam rm3-4, tapi coin collection kita boleh cecah rm1000.
So kalo kita bagi rm100 tu kira dah untung banyak tuan kedai tu.


Berikan botol air dan air PERCUMA 100 botol setiap bulan. Buat selama 6 bulan. Kene konsisten.
Berikan coin atau Token sebagai saguhati





We do our best, Let Allah do the REST.




Vending Machine air Bertapis
En Fauzi, Usahawan Adamo

Ini lah En Fauzi. Branch/Agent Adamo di Batu Pahat Johor. Pemberian air percuma kepada penduduk tempatan.
Beliau sangat konsisten memberikan air percuma kepada pelanggan disekitar Kawasan mesin air Splasshy. Impaknya adalah semua orang kawasan tersebut kenali beliau dan sangat yakin kebersihan mesin Air Bertapis Splasshy kepunyaannya. Ini lah dia Usahawan. Kene USAHA lebih sikit, baru boleh jadi Jutawan. 


Boss kami, En Kabul sangat yakin, bahawa dengan kita berusaha menambah nilai tambah kepada pelanggan, maka jawapannya adalah pelanggan akan suka ambil air di mesin kita.

Berminat untuk mendapatkan SPLASSHY vending machine atau mahukan kami buat pemasangan ditempat anda, sila klick di bawah ini

----->>DISINI<<----


Jika anda telah terima harga dan ingin berurusan tentang pembelian boleh hubungi kilang kami atau whats apps team kami di talian 

Hadi   0139533646

Aiza    0122406576

Ahmad    0133407676


TIP UNTUNG BANYAK 








Share on Google Plus

About En Ahmad Adam

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a comment