Vending Machine untuk Air Minuman Baru

Salam semua fan Adamo Vending Supply ,

Muktahir ini ramai kilang air hubungi kami. Mereka nak jual air mereka dalam vending machine. Baru mereka sedar akan KEPERLUAN menggunakan medium vending machine dalam menjual air mereka.


can vending machine malaysia

Suka saya ingatkan bahawa semua kilang air GERGASI dunia seperi f&N ,PEMANIS ,COCA COLA,7up dan lain-lain menggunakan VENDING MACHINE sebagai medium menjual air mereka. Itulah start up mereka dalam memperkenalkan air mereka kepada orang ramai. 


can vending machine malaysia

Apabila customer depan vending machine mereka pasti akan ambil air yg ade dlm mesin itu shaja. Jadi kalau sudah setiap hari ambil air kita, maka mmg lekat dlm minda org yg beli tu. Mudah shj. Kita main dgn minda mereka. Syarikat YAHUDI semua buat benda yg sama. Itu lah caranya. So kilang2 air org Melayu, dr dahulu sy sudah cakap. 


mesin air tin

can vending machine malaysia

Gunakan VENDING MACHINE sebagai medium anda. Anda punya air baru...Org tak kenal. Iklan tv tak. Iklan surat khabar pon tak. Iklan difacebook pon tidak juga. Suruh belajar ngan Dr Azizan n Faizal Abdullah, pon malas. So macam mane...... SME bank bantu dah.. tapi SME pon satu hal... bantu membabi buta. Tak lihat case study syarikat GEGASI air RTD(Ready to Drink) 


 Bila letak dlm tesco , giant, mydin dan lain pasar raya. Mereka akan letak di shelf paling belakang sekali dlm pasar raya mereka. Air Mmg habiz. TAPI HABIZ SEBAB EXPIRED. So mudah shj. Nak berjaya kena ade MESTI. M- mentor ,E - Elmu ,Emosi dan lain kaji sendiri...

So, cadangan saya lagi. Nak niaga kene lah manis mulut. Jumpa.laah... ckp dlam facebook and whats app ni tak.de SUNNAH lah. Datang kilang. Jumpa saya. Kita duduk sembang dan silaturrahim. Niat dihati saya hnaya nak.bantu. itu sahaja. Jgn la bodoh sombong tak bertempat.

mesin air botol

mineral water splasshy

 

Niaga kene ade ilmu. Jgn buat2 pandai beli MESIN AIR TIN dr Negara China. Mmg anda akan terkono nnti. Jadi besi buruk nnti... So kehadiran saya cuba ingin bantu. Mesin mesin kami sendiri banyak dan pelanggan yg beli ngan kami pon sgt ramai. 


So kita boleh duduk kalobrasi. Mudah kan.. Ade do and donts yg WAJIB anda ketahui

can vending machine malaysia

can vending machine malaysia




Size botol sgt penting.. Kol saya dan.kita set appoitment jika anda sangat serious 0133407676

Ikhlas dari Kabul Idris




------>>Dapatkan Harga TERBAIK KAMI DISINI

TIP UNTUNG BANYAK




Share on Google Plus

About En Ahmad Adam

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment