5 UNIT VENDING MACHINE JALAN SEKALIGUS !!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Apa yang anda mahukan tahun 2018 ini ? Setiap orang mahukan kehidupan yang lengkap untuk memenuhi keperluan dan kemahuan mereka. Hal ini demikian kerana kehidupan masa kini lebih mencabar dari tahun-tahun yang lalu.


Apabila kita berusaha dengan lebih keras dalam melakukan sesuatu kerja. Insyaallah hasil yang akan kita dapat juga lebih memberangsangkan. Kita juga perlu ikhlas dan jujur apabila bekerja kerana gaji yang kita dapat itu akan diberkati oleh Allah.


Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untuk pengetahuan anda, team Adamo telah bertolak ke negeri Pantai Barat dan Utara Malaysia pada 24-25 Februari 2018 untuk menghantar dan memasang vending machine. Alhamdulillah rezeki tidak pernah salah alamat.
can vending machine
tersenyum customer kita dari perak niadamo vending supply
abang-abang sado pemilik can vending machineadamo vending machine
macam-macam jenis air ada dalam can vending machine tuan ini
adamo vending machine
customer dari Penangcan vending machine
tidak sabar abang ni tunggu machine dia siap untuk dipasang


Alhamdulillah. Semua mesin gedegang tersebut selamat dihantar dan dipasang pada lokasi yang ditetapkan. Semoga biz vending machine mereka akan maju dan mendapat sambutan yang menggalakkan. Amin.


Kepada netizen di luar sana yang mahu membeli machine gedegang, tekan link di bawah..


                     *** ISI DENGAN LENGKAP !!!***


Jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian 03-32920002/03-32920005 atau whatssapp 0162304771(en.shah) dan 0108536763(en.zul).


Jangan lupa untuk melayari laman sosial FACEBOOK untuk mendapatkan info-info terkini.


Jutaan terima kerana memberikan sedikit masa untuk membaca artikel ini. Semoga anda mendapat ilmu yang bermanfaat. Insyaallah.

Share on Google Plus

About En Ahmad Adam

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments: