PENGHANTARAN DAN PEMASANGAN MESIN DI TV ALHIJRAH

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Mulakan hari anda dengan senyuman. Senyum kan satu bentuk sedekah. Tidak susah pun hendak senyum. Kalau anda biasa senyum, ini akan menjadi kebiasaan anda.


Sejak kebelakangan ini, terdapat banyak bisnes yang netizen ceburi. Terutamanya ialah perniagaan secara online. Bermacam-macam jenis produk yang mereka jual seperti telefon pintar, pakaian, makanan, dan juga pelbagai jenis mesin yang memudahkan segala aktiviti harian.


Jika anda semua bekerja pada satu pekerjaan sahaja, mungkin anda akan kekurangan wang perbelanjaan seharian. Lagipun buat pada sekarang ini, kita perlu bijak mengatur wang daripada gaji bekerja untuk mengelakkan kekurangan wang perbelanjaan seharian.


Pada 9 Februari 2018, team adamo telah menghantar dan memasang beberapa jenis machine di TV Alhijrah. Antara mesin yang dihantar ialah 1 unit cup vending machine dan 2 unit massage chair. Wah ! Banyak kan ?


cup vending machine
Pekerja sedang menaikkan mesin ke atas lori


Seterusnya, selepas pekerja-pekerja selesai menaikkan mesin-mesin ke atas lori, mereka mengikat mesin tersebut pada dinding dalam lori. Ini bertujuan untuk mengelakkan mesin tergelincir atau bergerak semasa dalam perjalanan. Kualiti adalah keutamaan kami.




cup vending machine
Wah ! Terbaik lah. Dah siap pasang cup vending machine ni.


Alhamdulillah, cup vending machine siap dipasang. Mesti sedap kan rasa air cup ni. Belum cuba belum tahu. Jadi, siapa nak machine macam ni ? Tekan link di bawah..


                ===>ISI SEKARANG DENGAN SEGERA<===




adamo vending supply
Technician leman menyusun alas untuk tapak massage chair.



Siap pun pemasangan massage chair

Jika ada kemahuan disitu ada jalan. Oleh itu, anda perlu menyusun strategi untuk 'survive' pada zaman yang mencabar ini jika ingin terus hidup tanpa sebarang kesulitan yang membebankan pada anda mahupun keluarga anda sendiri.


Terima kasih kepada anda yang dapat meluangkan masa untuk membaca artikel ini. Jangan lupa layari laman sosial facebook kami. Terdapat banyak info-info yang bermanfaat untuk anda semua.


Jika anda ada sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian 03-32920002/03-32920005 atau whatssapp 0108536763(en.zul) atau 0162304771(en.shah).



Share on Google Plus

About En Ahmad Adam

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment