VENDING MACHINE BANYAK LAGI !!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah. Kita sudah memasuki bulan Mac 2018. Banyak dugaan yang kita lalui pada 2 bulan pertama yang mencabar. Semoga kita terus bersemangat dan komited untuk menempuhi pelbagai cabaran yang mendatang.


Seterusnya, hidup ini sebenarnya memerlukan peneman atau sahabat yang dapat menyokong kita untuk menyuntik semangat di dalam diri kita. Kita perlu bijak dalam pemilihan rakan kerana kita mempunyai "POWER OF CHOICE" . Ini bermakna kita berkuasa untuk memilih rakan yang kita mahu tetapi jangan salah memilih rakan juga.


Apabila anda mempunyai rakan yang positif di sekeliling anda, anda dapat merasakan aura yang positif serta lebih komited untuk melakukan sesuatu perkara. Jika anda salah memilih rakan, berkemungkinan besar hidup anda menjadi kurang baik kerana dipengaruhi oleh rakan-rakan yang negatif. Jadi, anda perlu bijak untuk mencari rakan dalam kehidupan anda.


Untuk pengetahuan anda, kami baru sahaja menurunkan kira-kira 55 unit can vending machine dari kontena. Kami membeli vending machine tersebut dari Japan. Seterusnya, pekerja-pekerja di bahagian produksi akan melakukan proses 'refurbish' untuk vending machine itu. Selepas siap semua proses barulah kami akan menjualnya kepada pelanggan.
vending machine
vending machine sedia untuk diturunkan dari kontena

adamo vending machine
Leman sedang memindahkan vending machine ke dalam kilang

adamo vending machine
Proses ini memerlukan kecekapan mata yang tinggi

vending machine
Hati-hati ye leman
Kepada anda yang masih mencari vending machine, sila isikan borang sebut harga di bawah...


Jutaan terima kasih kerana anda memberikan sedikit masa untuk membaca artikel ini.


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi kami di talian 03-32920002/03-32920005 atau whatssapp 0108536763(en.zul) atau 01623047771(en.shah)


Jangan lupa layari FACEBOOK kami untuk mendapatkan info-info yang menarik.Share on Google Plus

About En Ahmad Adam

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment