Testimoni pelanggan

Apa kata mereka?



" Saya sudah datang ke kilang Adamo ni dan dah lihat macam mana mesin ini diproses dan dipasang,lagipun syarikat saya hanya sebelah syarikat Adamo ni je..dekat sangat"
K Rahman - Pelakon/Pelawak




" Saya tahu pasal ini Adamo punya mesin air. Memang bagus sangat "
David Teo - Pengarah Filem




 " Saya amat kenal sangat dengan company Adamo ni yang buat pasal vending machine air lagipun boss dia  memang anak didik Dr Azizan dan saya pun. So, memang orang ramai pun kenal dengan Adamo ni "
Maizurah Hamzah - Pelakon / Usahawan



" Bukan mudah nak buat biz pasal vending machine ni lebih lebih lagi apabila negara maju seperti Jepun yang sudah pelopori bidang ni tapi saya amat teruja dan impresif apabila ada anak bangsa kita yang berani sahut cabaran dalam bidang seperti ini  "
Wahid Senario - Pelakon / Pelawak





 " Servis yang baik.Saya dah beli 2 buah mesin dari Adamo..Pertama sekali mesin air Al-Kausar,terbukti teknologi air yang digunakan Adamo amat berkualiti.Tiada syak wasangka lagi  "
- Haji Abdul Rahman - 









 " Terbaik dari yang terbaik.Saya sudah masuk order mesin dari adamo ni  "
- En Hafiz - Terengganu
















" Senang kata lah servis mmg terbaik.Penjelasan dari staff amat berguna untuk saya untuk menilai mesin yang mana berpotensi menjadi side income saya nanti  "
- En Abdul Razak - Gombak






" Adamo Vending Supply terbaik!!layanan amat istimewa dan mesra pelanggan "
- Staff Life is Rich - Shah Alam






" Terima kasih Adamo kerana bagi saya "buah tangan" kerana dah beli mesin urut dari syarikat anda "
- En Razali - 




" Sungguh mendalam penjelasan yang diberikan staff Adamo.Saya amat berpuas hati.memang saya akan beli mesin air dari Adamo "
- En Azhan - Putrajaya




" Saya tertarik dengan visual pada design mesin dari Adamo serta kualiti air yang ditunjukkan malahan kualiti air yang digunakan menggunakan teknologi Nano bkn seperti air mineral, iaitu bagus untuk kesihatan peminum "
- Cik Fazilah - Sarawak



Can Vending Machine
Can vending Machine- Org melaka
" Mesin air tin dari adamo banyak bawak keuntungan..income pon secara pasif dapat..Alhamdulillah "
- En Hazemi - Melaka






" Saya sudah lama perhatikan mesin air layan diri Splasshy ni dari Adamo..Setelah sekian lama saya berhasrat nak beli mesin air ni, Alhamdulillah diperkenankan akhirnya dapat juga saya beli dan memang betul kualiti air yang dihasilkan mesin Splasshy amat bersih dan bermutu dan juga lembut tak seperti rasa air mineral,payau..ini amat bagus "
- En Syakirin - Johor




" Saya dah lihat sendiri macam mana air di dalam mesin splasshy diproses dan memang betul rasa air yang begitu berkualiti dan lembut, tak rasa macam air yang lain  "
- En Nazlan - Shah Alam





" Tiada apa saya nak kata hanya nak kata BAGUS..servis terbaik "
- En Abdul Rahman - Melaka



" Sudah banyak saya lihat mesin air seperti ini di pasaran tapi kenapa saya pilih Adamo sebab kualiti dan servis yang diberikan amatlah puas hati"
- En Ezuddin - Shah Alam



" Dah banyak jenis perniagaan saya masuk tak juga sehebat macam buat biz vending machine dari Adamo ni"
-En Din - Kuala Klawang, N.Sembilan





" Alhamdulillah setelah beberapa bulan sahaja buat biz air ni, pendapatan saya semakin bertambah"
-En Nazriff - Kuantan




"  Alhamduliilah setakat beberapa bulan saya dah buat biz air ni, pendapatan bertambah lagipun pelanggan yang datang ambil air dari mesin saya ni pun semakin bertambah"
-En Putera Salleh - Manjung, Perak




" Saya buat keputusan untuk menceburi bidang biz air ni, ternyata amat berhasil"
-Pn Syuhada - K.Terengganu




" Bagi kepada yang ingin buat biz, cubalah biz mesin air ni ternyata amat berkesan untuk tambah pendapatan secara luar biasa!!"
En Khairul Hafiz-Penang



" Saya dan suami amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan Adamo demi merealisasikan impian saya untuk beli mesin ini untuk jana pendapatan saya sekeluarga tak langsung dapat juga saya berbisnes,tak mustahil saya sebagai wanita meminati biz ini "
-Pn Hidayawati - Batu Pahat



" Saya dan suami amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan Adamo.Cepat dan pantas "
-Pn Nur Aqilah - Kuala Terengganu



" Saya hanya mempercayai produk Adamo kerana senang berurusan dengan bumiputera "
-En Din - Kuala Terengganu



" Saya berminat untuk beli mesin air ni kerana saya lihat kawan saya sudah ramai yang dapat buat duit dengan mesin ni tu yang saya terus beli dari Adamo,memang tak salah memang mesin ni mampu buat duit duduk saja pon dah boleh buat duit "
-En Izaat ismail - Kuala Terengganu



" Saya pada mulanya tak percaya dengan kemapuan mesin air ni boleh buat duit tapi bila saya dah tengok sendiri dengan mata kepala saya sendiri baru lah kenapa orang berlumba lumba nak beli mesin air ni "
-En Nik Zamri - Jeli, Kelantan



" Saya dan partner saya dah lama nak beli mesin air ni tapi pilihan susah nak beli di mana tapi tu lah alhamdulillah kami berjumpa dengan Adamo yang banyak rekeman kan produk mereka. "
-En Khairil Bahri - Kajang

2 comments

Zairul Akma Redzali 17 January 2014 15:47
This comment has been removed by a blog administrator.
shah rizal 19 August 2014 15:21

Sokongan utk syarikat bumiputra

Post a Comment

Adamo Vending Supply Sdn Bhd. Powered by Blogger.