Water Dispenser

-------> Masih mencari-cari water dispenser untuk minum air yang bersih?
-------> masih minum air yang tidak ditapis?
-------> susah untuk menyediakan air panas & sejuk di rumah?terpaksa beli ais di kedai?


Tak perlu risau!! kami ada penyelesaiannya..semudah A,B dan C!

Kami Adamo Vending Supply Sdn.bhd pakar vending machine selama 6 tahun dalam bidang ini mampu menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh segelintir orang untuk mencari bekalan air bersih di rumah dengan menggunakan produk water dispenser dari syarikat kami.



kami nak beritahu produk kami BERKUALITI, BERMUTU, BUATAN KOREA, LARIS DI PASARAN dan BOLEH DIPERCAYAI KETULENANNYA!!



Semua jenis water dispenser kami ada!!





water dispenser black



water dispenser green



Gambar di atas di dalam bentuk brochure dan flyers kan, ha mari kita lihat bila water dispenser ni di " applied"kan di dalam rumah..memang cool & gempak nampak!!




dispenser magic white



korean water dispenser



kerja pun mudah hati pun senang ye tak?





Apa? Risau kan keselamatan kanak-kanak takut terkena air panas dari water dispenser ni?


Tak perlu risau lah sebab water dispenser ni ada ciri-ciri keselamatan "child lock" di mana air takkan keluar secara menerus apabila ditekan oleh kanak-kanak

Ini dia "child lock" kalau anda nak tahu

water dispenser safety


water dispenser safety 3

Lihat si kecil ni tak perlu risau akan keselamatan sebab keselamatan terjamin punya!!


Dan juga beberapa sistem keselamatan yang lain terdapat pada water dispenser ni



water dispenser safety 1


Energy saving double switch

water dispenser safety 2


Overheating safety device



Masih tak cukup lagi info yang kami berikan?

atau

anda masih ragu-ragu nak beli?

anda ragu-ragu anda rugi!!

Nak tahu sebab apa rugi?

sebab kami berikan diskaun RM500! dengan setiap pembelian water dispenser

Hubungi kami sekarang

Taip SMS kod "WD500" dan hantar ke 
0133407676

Sebelum pukul 11.59 malam ini!






Magic Water dispenser

Hot & Cold Water Dispenser - pipe in
Table Top( Made in Korea-NEW)

Heating Tank : 2.5L

Cooling Tank : 4L
Cooling by LG compressor 

Power Consumption (Hot): 500W
(Cold): 80W

Dimension : (14*17*48)"
(W*D*H) 

Net weight : 20kg

Ready to drink(coming with 3 filter)
1- UF membran

2- Pre carbon

3- Post carbon

1 year warranty 

Call for installation
0133407676

013-3407676
03-5510 0189


    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a comment